30 Aralık 2016 Cuma

denebunucom aralik kutusu

Herkese merhaba :)
Hepiniz eminim denebunu.com u biliyorsunuzdur. Ama ben bilmeyenler için tekrardan anlatmak istiyorum. Denebunu.com sponsor olan firmalarla çalışıyor. Ve her ay hiçbir karşılık beklemeden, herhangi bir ücret almadan size denemeniz için ürünler gönderiyor. Siz de bu ürünleri deneyip hakkındaki yorumlarınızı yine denebunu.com'a yazıyorsunuz. 
Eğer sizde katılmak isterseniz. Hemen linke tıklayarak üye olabilirsiniz. Link
Üye olduktan sonra size anket tarzı bir şey soruyorlar. İlgi alanlarınızı vs. böylelikle her ay kutunuzu alırken o ilgi alanlarınıza göre kutunuz belirleniyor. Bazen size uygun kutu yokta diyebiliyor. Burada önemli olan nokta ilgi alanlarını doğru seçmek. Ben hepsini işaretledim mesela. Birkaç kere size uygun kutu bulunamadı desede defalarca denedim. Ve aralık kutuma ulaştım. Şimdi gelin Aralık Kutusunu inceleyelim.
Aralık Kutusu'nu yeni yıldan dolayı kırmızı yapmışlar. Çok hoşuma gitti açıkçası kırmızı rengini hep sevmişimdir. O zaman eldivenlerimle size musmutlu yıllar diliyorum :)
Şimdi gelelim kutunun içeriğine :
İşte bu ay bana gelen ürünler bunlar. Şimdi tek tek inceleyelim.

1) Kotex günlük ped (2 adet) 

2) Kotex ultra normal ped (2 adet)


3) Urbancare ityle Guide Elastic Curl Köpük: 
Aslında en merak ettiğim bu köpük oldu. Çünkü ben köpükleri saçlarım dalgalı-kıvırcık arası olduğu için şekillendirmek, buklelerini belirginleştirmek amacıyla zaten kullanıyorum. Bu markayıda biliyorum pembesini kullanıyorum mesela memnunum. Birde bunu denemek istedim. Deneme boyu olması da hoşuma gitti açıkçası. Çünkü alıpta beğenmediğim zaman kullanamıyorum, atamıyorum da öyle bir kenarda duruyor :) 


4) Urbancare extreme resist repair Şumpuan, Krem, Maske testerları
Bu markada bilindik bir marka :) ve uzun zaman önce kullanıp çok memnun kaldığım bir marka. O yüzden bu ürünlerinide denemek için sabırsızlanıyorum. Özellikle keratin içeren maske baya dikkatimi çekti doğrusu. 

5) Eti Aşk Tadında Fındıklı çikolata:
Son olarakta hepimizin çok sevdiği Çikolota :))))
Aslında eti pufu çikolataya yeğlerdim ben ama neyse :)
Kutuyu incelerken afiyetle yememiz için konulmuş olsa gerek :)
Tabi ben size bu yazıyı yazarken afiyetle yiyorum. Eğer siz de denemebunu.com ailesine katılmak isterseniz hemen siteye girip üye olun. Ve ocak ayı kutusunu kaçırmayın. Bakalım önümüzde ki ay kutularımızda ne olacak ben büyük hissediyorum :)))) 
Bir sonraki yazıda görüşmek üzere hoşçakalın. Benim diğer yazılarımdan haberdar olmak için facebook, instagram sayfalarımı takibe almayı unutmayın. Blogumu takibe almak için ise sağ taraftaki izleyiciler kısmından izle diyebilirsiniz.
Mutlu kalın.....

10 yorum:

  1. denebunu.coma başvurdum ama profilime uygun ürün yok deniyor anlamadım gerçekten :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne zaman basvurdun canim gec kalmis olabilirsin. Yada anket doldururken ilgi alanlarini bu ayki urunlere yonelik secmemistin.

      Sil
  2. Ben de yeni üye oldum ocak kutusunda bana uygun birşeyler vardır inşallah :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende merakla bekliyorum ocak kutusunu 😊😊

      Sil
  3. Eldivenlere bittim canısı:)
    Takipteyim 👀

    YanıtlaSil
  4. Merhaba, güle güle kullan. :) Takipteyim bana da beklerim.

    www.gripalyaco.com
    Sevgiyle :)

    YanıtlaSil
  5. Bende yenı uye oldum bugun nezamnkı denebunudan yararlanırım acaba bılgıniz varmı paylasırsanız sevınırım

    YanıtlaSil
  6. kutular ne zaman yayınlanıyor

    YanıtlaSil
  7. yani ayın kaçında kutuların yollanmaya başladığı nerede çıkıyor

    YanıtlaSil