8 Eylül 2016 Perşembe

xp nude 2 far paleti



Merhaba kızlar :) yine bir gratis indirimi benim için boş geçti. Her gratis indiriminde olduğu gibi yine the balm voyage 2 almak istedim sonra yine vazgeçtim :D cimriyim arkadaş ne yapcaksın yani. Bir palete indirimli de olsa 50 tl vermek hoşuma gitmiyor şahsen. Ve çoğu kişidende beni bu yüzden takip ettiğini duymuştum. Bana denemem için gönderilen ürünler dışında bende 30 tlden fazla ürün bulamazsın :) bunu yine bozmadım. Gittim herkesin öve öve bitiremediği xp'nin nude 2 paletini 15 tl'ye satın aldım. Bu paleti ilk olarak bir akrabamızın düğününde denemiştim. Düğün makyajım çok güzel olmuştu. Hatta snapchatte paylaşmıştım. (snapchat:nesin_blogu)
Yani zaten aklımda olan bir paletti. Daha ucuz satan yerlede varmış. Ama ben Ankara'da xp satan yerleri bulamadım. Bulmuşkende 15 tl de olsa kaçırmak istemedim.
swatchları bu şekilde piğmentini görebilin diye far bazı uygulamadım. . 2-3 tanesi dışında hepsi sedefli. Eğer mat farlardan hoşlanıyorsanız sevmeyebilirsiniz. Ancak ben çok sevdim. Fiyatına göre bence çok başarılı. Eğer sizde far paleti almayı düşünüyorsanız, ve uygun fiyatlı bir far araşındaysanız size önerebileceğim 2 palet var:
1) weth n wild markasının comfort zone paleti
2) Xp'nin far paletleri

Yazımı okuduğunuz için teşekkür ederim. Beğendiyseniz sağ taraftaki izleyiciler kısmından izle butonuna basarak beni takibe alabilirsiniz. Ve instagram hesabımı takip edebilirsiniz. ( nesin_blogu)
Bir sonraki yazıda görüşmek üzere hoşçakalın..

7 yorum:

  1. Canım palet harikaymış ❤ denk gelirsem bende bakayım emeğine sağlık

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ederim canım :) bakmalısın mutlaka

    YanıtlaSil
  3. Bu markanın farları cok güzel rujları gibi :) Bende bakıyım fiyatı şahane valla

    YanıtlaSil
  4. Merhabalar,
    Blog keşif etkinliğinden geliyorum sizi takibe aldım bende beklerim :)
    http://yagmur-serhats.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  5. Renkleri çok güzel tam sonbaharlık fiyat gayet uygunmuş ayrıca :)

    YanıtlaSil
  6. Almamam icin hicbir neden goremiyorum suan :) emegine saglik.canim ilk firsatta mutlaka denicem bende:)

    YanıtlaSil
  7. Bende 17,50tl ye bugün aldım.İnternete sorayım dedim kullananlar memnunmuymuş diye..Fiyatının ucuz olması beni biraz endişelendirmişti çunku ucuza far bulunca insan bi tereddüt ediyor doğal olarak,bi zararı olur mı falan diye..Sizde beğenmişsiniz içim rahatladı..teşekkuler

    YanıtlaSil