24 Ağustos 2016 Çarşamba

overdose coffee scrub

overdosecoffeescrub mis gibi kahve kokan vücut peelingi 😊  yüz dahil tüm vücuda uygulanabiliyor. Selülit ve batık görünümünü azaltmaya yardımcı oluyormuş. Ben bu peelingi 2 kere kullandım ve gerçekten batıklara iyi geldiğini gözlemledim.

Yüksek kalite arabica çekirdekler, kaya tuzu ve nemlendirici yağlardan oluşuyor. Öğütülmüş kahve ve kaya tuzu sayesinde ölü deriyi atıyor ve içindeki kahve, hindistan cevizi, zeytin, ceviz, tatlı badem, jojoba yağları sayesindede cildi yumuşatıyor. Zaten bunu ilk kullanımda anlıyorsunuz. Ve en güzel yanı tamamen doğal içerikli olması 😊

 kokusu kalıcımı derseniz eğer yarım saat içinde kokudan eser kalmıyor. Yani öyle buram buram kahve kokmuyorsunuz sonrasında :) cildim hassas olmasına rağmen herangi bir tahrişe sebep olmadı. Dedîğim gibi tamamen doğal ve hayvanlar üzerinde test yapmıyor. Paketi baya büyük kullanımdan sonra mühürleyerek kapatıyorsunuz.
Kullanımı : Duş aldıktan sonra vücutta daireler çizerek uyguluyorsunuz. 5-10 dakika sonra durulanıyorsunuz.
Haftada 2 3 kere kullanılabiliyor. Ancak şöyle bir eksisi var açıldıktan sonra 1 ay içinde tüketilmesi gerekiyormuş. Eğer üşengeç biriyseniz, yani bir ürünü düzenli kullanamıyorsanız tavsiye etmem. Çünkü 1 ay içinde tüketilmesi gerekiyor.
O kadar güzel kahve kokuyorki :) insanın içesi geliyor. Arkasınada çok tatlı bir uyarı  yazmışlar. Ben 1 ay boyunca kullanıcam eğer farkli bir etkisi daha olursa onuda paylaşîrım sizinle :) umarım bilgilendirici bir yazı olmuştur . Okudugunuz için teşekkür ederim. Bir sonraki yazıda görüşmek üzere hoşçakalın...

6 yorum:

  1. Kahve yüzümde iyi gelmiyor malesef alerji yapmıştı :(

    YanıtlaSil
  2. Aa öylemi :) bana herangi bir alerji yapmadı bakalım ilerleyen zamanlarda yapacakmı

    YanıtlaSil
  3. Selilüt içinse bir demekte fayda var :)
    Bende bloguma beklerim aldım takibe sizi
    pelorina.blogspot.com

    YanıtlaSil
  4. Evet kesinlikle merak ediyorum bu etkisini bende :) takibe alıyorum hemen

    YanıtlaSil
  5. Selülit deyince akan sular durur. Hem zaten selülitsiz kadın olur mu :-) demek ki hepimizin ihtiyacı var :-) sizi takibe alıyorum bende beklerim. :-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhaba yorumunuzu yeni gördum hemen takibe aliyorum 😊💕

      Sil