16 Aralık 2016 Cuma

Beliz Kozmetik kargosu


Herkese merhaba :) kısa bir süre önce Belizkozmetik den bir kargo aldım. Bana deneyip sizinle objektif yorumlarımı paylaşmam için bu ürünleri göndermişler. Beliz kozmetik; "kiss, biopoint, white glo, denman, broadway" gibi markaları bünyesinde barındıran bir firma. Kargoyu ilk açtığımı beni bu güzel not karşıladı :) gerçekten çok ince düşünmüşler kendilerine teşekkürlerimi sunuyorum buradan.
Daha sonra ise  makyaj süngeri, saç maskesi ve takma tırnak karşılaştım.

1) Biopoint argan yağlı saç maskesi: Şu ara biliyorsunuz restorexin hızlı saç uzama etkili serisini kullanıyorum. Şu yazımda okuyabilirsiniz. O yüzden yeni bir saç maskesini bir süre, en azından onu bitirmeden deneyimlemem mümkün değil. Ama onunda yazısı gelicek tabiki.


2) imPress takma tırnak 

En çok dikkatimi çeken takma tırnak oldu. Çünkü daha önce hiç takma tırnak kullanmadım ve kozmetikçilerde olan takma tırnaklar genelde çok uzun oluyor. Tabiri caizse cadı tırnakkk gibi :D
O görüntüde bana göre çok yapay duruyor. Kendi tırnaklarımıda bir türlü uzatamıyorum zaten. Ama bu tırnaklara bayıldım. Bir kere boyu çok ideal. Rengi çok güzel. En kısa zamanda kullanıp sizede mutlaka göstereceğim. 
3) kıss makyaj süngeri: 
Biliyorsunuz makyaj süngerlerini fondöten, bb krem, krem allık, aydınlatıcı gibi birçok ürünü homojen uygulamak amacıyla kullanıyoruz. Ben hepinizin bildiği gibi eklips markasının makyaj süngerini kullanıyorum. Makyaj süngerleri ıslanınca şişiyor ve daha iyi bir uygulama sağladığı gibi daha pürüzsüz bir cilt elde ediyoruz. En kısa zamanda ne kadar şiştiği, uygulaması, eklipsten farkları gibi soruların cevaplarının olduğu bir yazı mutlaka gelecek. Şimdilik beklemede kalın. Bu gibi ürünleri ve dahasını incelemek isterseniz belizkozmetik internet sitesini incelemenizi öneririm.

Okuduğunuz için teşekkür ederim. Diğer yazılarımdan haberdar olmak için beni instagram ve facebook sayfamdan takip etmeyi unutmayın. Ayrıca sağ taraftaki izleyiciler kısmından da blogumu takibe alırsanız beni çok mutlu edersiniz. Bir sonraki yazıda görüşmek üzere hoşçakalın.. 

3 yorum:

  1. Ben de eklips makyaj süngerini kullandım uzunca bir süre ama artık atma vaktim geldi ve yeni bir sünger arayışındayım. Sünger yorumunu merkla bekliyorum canım, hepsini güle güle kullan <3 :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Genelde kullananlar çok sert oldugunu soylediler canim 😊 ama ben yinede kendim bi dener yazarim yazisini eklipslede karşilaştiririm

      Sil
  2. Güle güle kullan ama o makyaj süngeri çok şeker:))

    YanıtlaSil