13 Nisan 2016 Çarşamba

Elseve mucizevi yağ karşılaştırmam


Merhabalar :) elseve mucizevi yağın ve kremin karşılaştırmasını yapmak istiyorum bugün.


Elseve mucizevi yağ saç güzelleştirici krem vaatleri:
6 değerli çiçek özü yağı ile zenginleştirilmiş formülü, hafif ve ince dokusu ile saçı besler. Yağlı his bırakmaz. Saça yumuşaklık ve parlaklık kazandırırken, şekillendirmeyi kolaylaştırır.
Değerlendiricek olursak. Saçı beslediği, yağlı his bırakmadığı, saça yumuşaklık kazandırdığı kisaca hepsi doğru. Benim çok severek kullandığım bir ürün. Bittikçe de yenisini almayı düşünüyorum.
Elseve saç rengini kusursuzlaştırıcı bakım yağı vaatleri: UV fitresi ile zenginleştirilmiş değerli çiçek özlerinin eşsiz birleşimini sağlayan büyülü yapısıyla saç renginizi korur. Şampuan öncesi saç renginizin suyla akmasını önlemek, tarama öncesinde saç dokusunu yumuşatarak taramayı kolaylaştırma veya şekillendirme sonrası son bir rötuşla saç rengini korumak ve ipeksi bir görünüm kazandırmak için kullanabilirsiniz.
Değerlendirecek olursam; özellikle saç rengini korumak konusunda hiçbir faydası yok. Taramayıda kremi kadar kolaylaştırmıyor. Yumuşaklık verdiği bir nebze doğru. Yağlanma yapmıyor.

Alıp almama konusunda ikisi arasında karar veremeyen varsa kesinlikle kremi öneririm. Bir başka yazıda görüşmek üzere HOŞÇAKALIN..


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder