7 Nisan 2017 Cuma

Kalyon tirnak bakim urunleri

Herkese merhaba :) bugün size çok sevilen kalyonun tırnak bakım ürünlerinden bahsetmek istiyorum. Haydi başlayalım:

Tırnak ve Tırnak Eti Bakım Yağı : 

Bildiğimiz yağ formunda bir ürün. Tırnak etlerini yumuşatıp manikürü kolaylaştırıyor. Ayrıca tırnaklara bakım yaptığı gibi uzamasını hızlandırıyor. Yağ olduğu için abdeste engel olmuyor. Hergün gece yatmadan önce, tırnak ve tırnak etlerinize fırçayla sürüp masaj yaparak yedirebilirsiniz.
Bileşimindeki E vitamini, jojoba yağı, badem, limon, ginseng ve nilüfer çiçeği ekstreleri sayesinde tırnak ve tırnak etlerini korur, nemlendirir ve yenileyerek her zaman canlı kalmasını sağlar.
Tırnak Güçlendirici ve Sertleştirici:
Tırnaklarımızı sağlıklı bir biçimde uzattık, canlandırdık. Şimdi gelelim bu şeklini korumaya. Kalyonun bu sertleştirici ürünü tırnakları söylediği gibi sertleştırerek kırılmalara karşı koruyor. Yapısı şeffaf parlatıcı oje gibi. Bu yüzden abdeste engel. Haftada 2-3 kez kullanımı öneriliyor. İlk kullanımdan sonra asetonla silip tekrar uygulama yapmak gerekiyor. Ben bu şekilde haftada iki kere kullanıyorum. Eğer sürekli oje  sürüyorsanız ojenin altınada uygulayabilirsiniz. Ojenin rengini değiştireceğiniz zaman haliyle silmek durumunda kalabilirsiniz.

Not: Ayrıca haftada birkere tırnaklarınızı limon suyunda 5-10 dakika bekletirseniz gücüne güç katarsınız. Bunlar dışında jojoba yağı, hindistan cevizi yağı, limon yağıda tırnaklara iyi gelen yağlar arasında. Kendi karışımınızı kendinizde hazırlayabilirsiniz.


Okuduysanız yorum yapmayı ve yazılarımdan haberdar olmak için facebook, instagram ve blogu takibe almayı unutmayınız. Bir sonraki yazıda görüşmek üzere hoşçakalın..

2 yorum:

  1. Maniküre kolaylık vereni denemek istedim paylaşımın için teşkkürler :)

    Bu arada takipteyim. ÇEKİLİŞİME ve bloguma beklerim.

    makyajbox.blogspot.com ve berilcimcime.blogspot.com

    Desteğin için teşekkürler...

    YanıtlaSil
  2. :)) bende resmen tırnaklarımı yarın limona geçiriyorum:)) kalyonun iki ürününüde seviyorum

    YanıtlaSil