8 Ocak 2017 Pazar

snacie saglikli atiştirmaliklar

Herkese merhaba :) kısa bir süre önce snacie firmasından kargo almıştım. Bana denemem için bu sağlıklı atıştırmalıkları göndermişlerdi. Aslında hemen denedim ancak malum mevsimden dolayı Ankarada hava o kadar kapalıydı ki bir türlü fotoğraf çekimi yapamadım. Şimdi gelelim ürünlere.
İlk olarak lezzet çıtırları. Çekirdek içi sevmeyen yoktur heralde :)) hatta ben çekirdek çitlerken şu yaşa gelmeme rağmen hala elimde biriktirip hepsini avuçla yemeyi seviyorum :D Çekirdek içi harika birşey. Bu üründe çok güzel incecik bir bisküvinin üzerinde çekirdek içleri mevcut. Tadıda harika. %100 doğal ve sağlıklı atıştırmalıklar olarak geçiyor bu ürünler. En çok sevdiğim çeşidi bu oldu.
Bir diğer çeşidi ise enerji küpleri. Adına bakmayın enerji falan vermiyor. Gerçi bazı bloggerlar verdiğini iddia etmiş ama ben öyle bir şey görmedim. Tadı resmen limon. Eskiden sulu gözler vardı ağzına atardın ağzın yüzün yamulurdu :D ama yinede gider yerdik. Buda o tarz birşey. Çok ekşi. Belkide ekşi sevmediğimden fazla sevemedim bunu ben. Hediye gelen bir ürünüde bazı insanlar gibi sırf hediye geldi diye övmek istemiyorum. Beni tanıyorsunuz az çok size asla beğenmediğim birşeyi önermek istemem.
Diğer bir çeşidide meyve cipsleri. Ne yazıkki bunuda hiç sevemedim. Fotoğraftada gördüğünüz kurutulmuş minik portakallara  benziyor. Ve tadı acımsı bilmiyorum sevemedim arkadaş. Bunun elmalısı falanda varmış eminimki o çok daha güzeldir. Ben zaten normaldede portakal sevmiyorumki :)) Eğer sizde böyle sağlıklı atıştırmalıklar denemek isterseniz. tıklayınız


İşte benim objektif yorumlarım bundan ibaretti. Bir sonraki yazıda görüşmek üzere hoşçakalın..

2 yorum:

  1. Çekirdek içli olan atıştırmalığı merak ettim açıkçası ve ben de hala avuç içinde çekirdek içi biriktirenlerdenim :))

    YanıtlaSil