14 Aralık 2016 Çarşamba

zeze kozmetik aloevera jel

aloevera jel
Zeze kozmetik

           Merhaba kızlar 😊 zeze kozmetik kaliteli bir Türk firmasıdır. Bu firmadan  bir süre önce bir kargo almistim. İçinde vucut kremi ve aloevera jel vardi. Bugün size a+c vitamini içeren aloevera jelden bahsetmek istiyorum. Haydi başlayalım ozaman 😊
aloevera jel
Zeze kozmetik aloevera jel


       Eminim hepiniz daha önce alovera jeli duymuşsunuzdur. Ancak duymayanlar için ben kısaca bahsediyim. Aloovera; her derde deva olan bir bitki türüdür. Cilt bakımında da kullanilan aloevera birçok kremin içinde artık mevcuttur. Aslında en güzeli saksıda yetiştirip, yetişen bitkinin içinden çikan sıvıyı cilt bakiminda kullanmaktir. Ne yazikki bitki yetistiremeyen bir insan oldugumdan hazir tercih ediyorum :))
     Peki nedir aloeveranin faydalari ?

1) Ciltteki iltihaplara ve güneş yanıklarına karşı oldukça etkilidir : En çok kullandigim alan bu. Hani yanik kremleri, hatta bepanthen, gunes sonrasi bakim kremleri hepsi hikaye. Güneşlenme sonrasi suruyoruz aloevera jelimizi bakiyoruz keyfimize.

2) İltihapli çıban ve sivilcelerin yok edilmesini sağlar : Geçen gün burnumun kenarinda bir sivilce çıktı akıllara zarar. Öyle bir iltihaplıki hatta ben uçuk oldugunu falan bile düşündüm. Yuzumu temizledikten sonra aloevera jeli tüm yuzume uyguladim. En son sivilcemin uzerine uygulayip, ellerimi yikadim. Sabah uyandigimda iltihap kurumuştu. Bunu 3 gün tekrarladim. Ve sivilce kaybolmustu. Normalde ben o tarz bir sivilce çikarttigimda 2 haftadan.once gecmezdi abartmiyorum. Tabi şuan biraz izi var. Hala kullanmaya devam ediyorum. Ve bu tarz buyuk sivilcelerin biraktigi sivilce izlerinede gerçekten iyi geliyor.

3) Cilde nem sağlar :  Tüm cilt tiplerine uygundur. Yagli ciltleri asla yaglandirmiyor. Aksine sebum dengesini sagliyor. Sürekli yaglanan alnimi bu ürün dengeledi. Üstelik kaş dökulmesinide engelliyor. Tabi killari güçlendirdiginden degil. Kaş altindaki derim kuru ve kepekleniyor. Buda kaşlarimin dökülmesine yol açiyor. Bu ürün tamda buna iyi geldi işte.

4) Makyaj bazi olarak kullanilir: Kesinlikle denedim ve bayıldım. Fondoten cildime çok guzel oturuyor. Ustelik canlilik ve nem verdiginden daha saglikli bir.goruntu elde ediyorum.

5) Yüz serumu olarak kullanilir: Biliyorsunuz yüz serumlari nemlendirici öncesi, cildi hazirlamak için kullanilir. Ben bu ürünü, bu amaçlada kullandim. Ve kullanmayada devam ediyorum. Cildimi yatistiyor. Sivilce olusumunu engelliyor. Yanaklarimdaki kuruluga iyi geliyor. Alnimdaki yaglanmayi dengeliyor.

         Aloevera jel içeren birçok ürün denedim. Ancak en çok zeze kozmetigin aloevera jelinden fayda gördüm. Bittikçe alinacak bir ürün gerçekten. Meğer her markanin aloevera jeli ayni olmuyormuş. Bu çok amaçlı jeli her şekilde kullanabilirsiniz. Fiyatı 29.00 TL.  http://www.kapidakozmetik.com/ sitesinden ürüne ulaşabilirsiniz.

Benim bu ürün hakkindaki yorumlarim bu kadardi. Okudugunuz için tesekkur ederim. Blogumu sag taraftaki izleyiciler kismindan takibe alirsaniz çok mutlu olurum. Bir sonraki yazıda görüşmek üzere hoşçakalın....

2 yorum:

  1. Ben de yeni yeni aleo vera yetiştirmeye başladım canım umarım yetiştirebilirim tabii :D Ürünün fiyatı işlevine göre bence çok uygunmuş canım, aklımda olsun emeğine sağlık <3 :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ya keşke bende yetiştirebilsem aslinda en sagliklisi en güzeli o 🙈 ama ben pek anlamam bitki yetistirmekteb kurur gider

      Sil