5 Nisan 2016 Salı

Mart ayı bitenler


Herkese merhaba :) mart ayının bitmesiyle kullandığım birçok üründe bitti. Bu yazımda biten ürünlerimden ve birdaha alıp almayacağımdan bahsedeceğim :)
Soldan baştan sayalım o halde
1. Hc hair care complex
Hc, saç uzatma ve dökülmeleri engelleme konusunda gerçekten çok başarılı. Tek kusu biraz pahalı olması 60 tl gibi bir fiyatı var. Bir daha alırmıyım ? Almam. Ancak öğrenci değilde çalışıyor olsaydım kesinlikle alırdım :)
2. Taft saç köpüğü
Taftın köğünü gerçekten çok seviyorum. Özellikle benim gibi kıvırcık veya dalgalı saçlara sahipseniz. Bu 5. Bitirişim falan sanırım daha iyi bir köpük bulana kadar sanırım vazgeçmeyeceğim. (önerilerinizi aşağıya bekliyorum)
Fiyatını hatırlamıyorum. Pahalı bir ürün değil.
3. Elidor kuru şampuan
Kokusunu seviyorum. Saçlarım yağlandığında günü kurtarıyor. Ancak şu şekilde kurtarıyor. Sadece diplerindeki kaşıntıyı alarak. Ve inanılmaz kepek yapıyor. Bilmiyorum tüm kuru şampuanlarmı böyle. Ben yinede mecbur kaldığımda kullanıyorum. Birdaha alırmıyım bilmiyorum. Belki başka bir marka denerim.
4. Elidor doğanın enerjisi

Ben bu ürünü gereksiz buluyorum. Çünkü sıvı saç kremleri yeterince koku, yumuşaklık vs sağlıyor. Bu onların yarısı kadar fayda ediyor. Extra bi özelliğide yok. Birdaha almayı düşünmüyorum.
5. Urban Sıvı Saç Kremi

En sevdiğim sıvı saç kremi, daha iyisini bulana kadar en iyi bu :) (önerilerinizi aşağıya bekliyorum)
Saçımı yumuşatması, nem vermesi, kokusu her şeyi harika. Bir daha alır mıyım ? Kesinlikle alırım.
6. Cilt Düzgünleştirici Kadifemsi Tonik
Ben bu ürünü sevdim mi sevmedim mi anlayamadım. Aslında başlarda çok sevmiştim. Ama sonra cildimi yağlandırmaya başladı. Cildim kuru ama t bölgem sanırım kuru değilmiş, o kısımlarda özellikle yağlanma oldu. Bazen makyajımı sildikten sonra yıkamaya üşendiğimde, bunu pamuk yardımıyla sürüp, cildimin ferahladığını, kirden arındığını hissetmedim değil. Kokusuna aşık oldum zaten. Ancak bir daha alır mıyım ? Galiba almam. 
7. Loreal Paris Skin Perfection nemlendirici ve serum
Bu ürünler hakkında  uzun uzun yazmıştım. O yüzden burda bahsetmek istemiyorum. İşte linki: http://neswartung.blogspot.com.tr/2016/03/loreal-paris-skin-perfection-serum-ve.html?m=1
Bir daha alma konusunda ise, nemlendirici değil ama serumu alırım
8. Ovex
Gerçekten çok güzel bir saç maskesi. İlk kullanımda bile etkisini gösteriyor. Saçı parlatıyor, kırık görünümünü azaltıyor
Bir daha alır mıyım ? Kesinlikle alırım.
9. Lr Aloevera Yüz Peelingi
Bu peelingten daha önce bahsetmiştim. Ancak yine bahsetmek istiyorum. Çünkü ne kadar övsem az. O kadar güzel ölü derileri temizliyorki yaparken önüme bir şey sermek zorunda kalıyorum döküldüğü için. Kesinlikle alınacak listemde.
10. Arko Nem Güneş Bakım Kremi
Bazıları gibi ben de arkoya karşı önyargılıydım. Kimi cildi kararttığını vs söylüyordu arko ürünlerinin. Ancak ben böyle bir sorun yaşamadım. Çok severek kullandım. Kesinlikle alabilirim bu üründen. 
11. Beauty Effect Oje Silici
Orta derecede bir aseton. Bordo, kırmızı gibi renkleri, çoğu aseton gibi buda çıkarmakta zorlanıyor. Bir daha alır mıyım ? Almam. Herhangi bir aseton benim için. 

İşte benim bitenlerim bunlar. Okuduğunuz için teşekkürler. Bir başka yazıda görüşmek üzere Hoşçakalın..!! 

2 yorum: