9 Nisan 2016 Cumartesi

Farmasi soyulabilir yüz maskesi

Merhaba sevgili okurlarım. Bugün daha önce instagram hesabımda bahsettiğim farmasinin böğürtlenli soyulabilir maskesini daha ayrıntılı anlatacağım.


       Öncelikle farmasi; network marketing sistemiyle çalışan bir markadır. Ancak diğer markalara göre daha kaliteli, içeriği temiz buluyorum ben. Ve tabi yerli malı olması da benim için artılarından :)

        Ben haftada bir kere mutlaka peeling yapıyorum. Çünkü cildim çok kuru ve özellikle bu aylarda soyulmaya başlıyor. Peeling bi nebze olsun bunu engelliyor.
Görselde gördüğünüz maskeyi ise, peelingten sonra uyguluyorum. Nem veriyor. Peelingin yüzeye çıkartıp temizleyemediği ölü derileri temizliyor.
Soyulabilir bir maske. Sürüyorsunuz 10 dakika kadar bekleyip kuruduğundan emin olduğumuzda. Alın yada çene kısmından yakaladığımız bir bölümü kaldırarak soyma işlemine başlıyoruz. :) arınması zor olan maskeleri düşünücek olursak, çok pratik.


İçeriği ise şöyle: water, alcohol denat, polyvinyl alcohol, glyserin, propylene glycol, methlychloroisothiazolinone, methylisothiazolinone, citric acid, parfum, tetrasodium EDTA, tocopheryl acetate, vitamin e , benzyl alcohol

     Gördüğünüz üzere paraben vs içmiyor. Ancak çok sayıda alkol var. Zaten kokusundanda bunu anlayabiliyorsunuz. Eğer içeriğinde zararlı bir madde gördüyseniz -benim dikkatimden kaçan -aşağıya yorumlarınızı bekliyorum. Bir başka yazıda görüşmek üzere HOŞÇAKALIN...!!


7 yorum:

  1. alkol olması yağlı akneli ciltler için iyi olabilir de kuru ciltler için iyi değil

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim cildim kuru canım. Bende böyle bir soruna yol açmadı

      Sil
    2. Benim cildim kuru canım. Bende böyle bir soruna yol açmadı

      Sil
    3. Benim cildim kuru canım. Bende böyle bir soruna yol açmadı

      Sil
  2. Farmasinin bu urununu denememistim Cok guzel anlatmissiniz (:

    YanıtlaSil
  3. Bloğumda ödüllü blog keşif etkinliği var ayrıca ufak bir çekiliş var beklerim sevgiler :)

    YanıtlaSil
  4. Farmasi ürünleri için ya da üye olmak için bana ulaşabilirsiniz. 0536 302 81 23

    YanıtlaSil