2 Nisan 2016 Cumartesi

Aysestetik cold face

aysestetik cold face

              Merhaba kızlar :) Buzun harika bir güzellik iksiri olduğunu çoğu insan bilmez, oysa ki buzun cildimize çok çok faydası var ve buz, dünya tarafından bu sırrı bilen çok az insan tarafından kullanılır. Tabiki ben bu sırrı yıllar önce keşfetmiştim :)) benim öyle çok fazla sivilce problemim olmadı belkide bu yüzdendir bilemiyorum lise yıllarında tek tük sivilcelerim çıkardı. Maden suyunu buzlukta kalıplarda dondurup, hergün yüzüme sürerek eritirdim. Cildim canlanır, gözenekler küçülür, sivilcelerim yok olurdu. Ve bu sırrı aysestetik te cold face ürünüyle keşfetmiş.  Üstelik içeriğinde aloevera özü, çam kabuğu özü, duvar sarmaşığı özü, beyaz dut özü bulunmakta. Daha ne isterim ki :))


Peki bunlar  ne işe yarar?
Cilt altındaki bağ dokuyu sıkılaştırarak, daha gergin ve pürüzsüz bir cilde sahip olmaya yardımcı olur ve yaşlanma etkilerini geciktirir. Ayrıca bitki özleriyle beslenen cildin kendini yenileyerek ölü deri tabakasının zamanla yok olmasını sağlayarak lekesiz hale gelmesine yardımcı olur. Dondurularak kullanıldığı için ciltte soğuma meydana getirir ve bu sayede sorunlu bölgeye kan akışı ve oksijen miktarı artar. Bu durum etken maddelerin daha kolay nüfuz etmesini ve hızlı etki göstermesini sağlar. Faydaları aşağîdaki gibidir.



Kullanımı: Temizlenmiş yüze, buzu havlu veya pamuk eldiven yardımıyla tutarak dairesel hareketlerle masaj yaparak uyguluyoruz. Alışık olmayanlar zorlanabilir ilk başlarda. 

İçindekiler: aqua, glycerin, pinus pinaster extract, morus alba extract, hedera helix extract, aloe vera extract, potassium sorbat.
Gördüğünüz gibi içeriği çok temiz :) zaten kokusundan bile anlaşılıyor. O kadar tatlı bir kokusu varki insanın yiyesi geliyor :)) 

Fiyatı: Şu ara 69 tl kaçırmayın derim. 
www.luisbien.com adresinden siparişinizi verebilirsiniz. 
Üstelik bu ürünün selülit için olanıda mevcut mutlaka bakın derim. Benimde gerçekten merak ettiğim bir ürün.
Aysestetik cold face yi bugün ilk defa kullandım. Yorumlarıma  gelecek olursak daha önce maden suyuyla yapmama rağmen, zorlandım insanı üşütüyor :)) Buz kalıbına koyarak kullandım. Bazıları bir paketi bir günde kullanmış. Ben bu kadarının fazla olduğunu düşünüyorum. İçinde zaten 10 tane var. 10 günde biter o zaman. Etkisini ise 1 2 ayda gösteriyormuş. Hiçbir işe yaramaz. En iyisi benim gibi buz kalıplarına doldurup dondurmak :) düzenli kullandıktan sonra 1 2 ay sonra tekrar yorumlarımı paylaşırım. Okuduğunuz için teşekkürler. Aşağıya yorumlarınızı bekliyorum. 

8 yorum:

  1. ilk kez duydum markayı bilgiler için teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yeni ünlenen bi marka canım zaten türk malı :))

      Sil
  2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  3. Selam bu ürünü kullandın mı sonuçları ve yorumunu alabilir miyim? 😁

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet ama duzenli kullanamadim oyle parasini hakedecek etkilerde goremedim malesef :) belki duzenli kullansam gorebilirdim ama kullanamadim :(

      Sil