17 Mart 2016 Perşembe

Loreal paris skin perfection serum ve nemlendirici karşılaştırması

loreal paris skinperfection

Herkese iyi akşamlar 😊 yepyeni bir karşılaştırma yazısıyla karşınızdayım. Siz ne düşünüyorsunuz bilmiyorum ama ben karşılaştırma yazılarını daha faydalı buluyorum. En azından ürünlerin eksik ve fazla yanlarını daha ayrıntılı görüp, karar vermemize sebep oluyor. Bugün ki karşılaştırma konum : loreal paris skin perfection yani cilt kusursuzlaştırıcı serisi. Uzun olan yüz serumu, diğeri ise günlük nemlendirici. Serumu uyguladıktan sonra nemlendiricinin uygulanması gerektiği söyleniyor. Nasıl kullandığıma gelmeden önce ürünleri size tek tek tanıtayım :)
 skin perfection günlük nemlendirici

Loreal paris skin perfection günlük nemlendirici; adı üstünde günlük kullanabileceğimiz bir nemlendirici. Ben karma bir cilt yapısına sahibim. Yanaklarım aşırı kuru, t bölgem ise yağlı. Yüzümü bir sabah bir akşam temizledikten sonra serum+nemlendiriciyi uyguladım. İlk başta kuruluğa iyi geldi evet ama cilt kusurlaştıran bir etki göremedim. Krem bitmesine yakın etki etmeye başladı. Gözeneklerimin sıkılaştığını, yanaklarımdaki pullanmanın gittiğini farkettim. Oldukça memnundum. Kokusuna zaten bitiyordum diyebilirim. Harika kokuyor gerçekten. Yapısıda biraz yoğun. Ancak sürekli ikisini birlikte kullanamadım. Özellikle havalar ısınmaya başlayınca güneş kremide dahil oldu. Nemlendiriciden vazgeçip, sadece  serum kullanmaya başladım.
skinperfection serum
Loreal paris skinperfection serum ;
Hergün sabah kalkınca ve yatmadan önce yüzümü temizleyip serum sürdüm. Dışarı çıkarken de üzerine güneş kremi veya fondöten uyguladım. Gerçekten sonuç harikaydı. Kerametin serumda olduğunu anlamıştım :) nemlendirici daha yoğun yapıda ve yağlı bir his bırakıyordu. Ancak serumun daha mat bir görünümü vardı. Cildim parlamıyor, çabucak emiyor ve nem sağlıyor. Yağlı bölgelerimi ise yağlandırmıyordu.
     Uzun lafın kısası, eğer nemlendirici arayışındaysanız, ve cildinizin heryeri aşırı kuru değilse kesinlikle serumu öneririm. Dediğim gibi nemlendirici pek fazla emmiyor ve yağlanmaya sebep oluyor. Umarım faydalı bir yazı olmuştur. Aradaki farkları iyi ifade edebilmişimdir. Bir sonraki yazıda görüşmek üzere Hoşçakalın!..









4 yorum:

  1. ellerine saglik, serumu ben de kullaniyorum ve benim gibi yagli ciltlerin sevecegi bir ürün matlastirmasi hosuma gitti <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benimde en son sevdiğim yanı o oldu :) cildim karma ama kuru yerlerde yağli yerlerde çok sevdi bu ürünü

      Sil
  2. Bende serumunu 2 yıl önce epey kullanmıştım güzel bir serum gerçekten :)

    YanıtlaSil