15 Aralık 2015 Salı

Gözlük kullananlar için makyaj ipuçları

Gözlük kullanan hemen hemen her kadın çerçevelerin ardındaki makyajı ön plana çıkarmanın zorluğunu bilir. Senin için önerilerimizle tarzının bir parçası olan gözlüklerini güzellik stilinde de yararına çevireceksin.
Gözlük kullananlar makyaj yaparken;
Doğallıktan şaşma

Gözlük çerçeven yüzünü terletirken her dakika akıp giden makyajın için endişelenmektense, daha hafif ten makyajlarına yönelmelisin. Fondöten yerine BB kreme yönelmek iyi bir tercih olacaktır. Eğer kullandığın ürünleri aynı şekilde kullanmaya devam etmek istiyorsan bizim önerimiz, gözlüğünün değdiği noktalara, örneğin burnuna daha az miktarda makyaj uygulaman.

Kalıcılığa önem ver

Makyajının gözlüklerinin ardından akıp gitmesini önlemek için kalıcılığa özen göster. Makyaj uygulamasından önce mutlaka her zaman primer uygula. Ayrıca makyajını tamamladıktan sonra transparan pudra ile makyajının kalıcılığının gücünü arttır.

Kaşlarını unutma

Kaşlarının da mutlaka bakımlı olduğundan emin ol. Gözlük camın göz çevrendeki kusurları olduğundan çok daha görünür kılabilir. Eğer kalın çerçeveli bir gözlük kullanıyorsan, kaşlarını aşırı kalınlaştırarak yüzündeki dengenin bozulmasına neden olma. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder