15 Aralık 2015 Salı

Bb krem nedir ?




Geçtiğimiz sezonun en trend makyajı şüphesiz doğal görünümlü nude makyajlar.   John Galliano, Emanuel Ungarove Stella McCartney… Bu tasarımcıların ortak noktası hepsinin podyumlarda neredeyse makyaj yokmuş gibi bir görünüm yakalayan modeller tercih etmeleri… Peki bu doğal ışıltı nasıl yakalanır? Tam da bu esnada imdadımıza BB Kremler yetişiyor. Bana nemlendirici hariç bütün kremler leke yapıyor. Ve cildimde delikler oluşuyor o yüzden kullanmamaya özen gösteriyorum ya da hayatımın bb kremini bulamadım daha bilmiyorum :) tabiki bu konuda yazı yazmayacağım anlamına gelmiyor bu :)

BB Krem nedir?

BB kremler cildini nemlendirirken, güneş koruması sağlayan ve aynı zamanda cilt kusurlarını maskeleyen, ‘hepsi bir arada’ bir ten ürünü.

Fondöten mi BB krem mi?

Fondötenini bir kenara atmana gerek yok ama cildine küçük bir mola aldırabilirsin. Fondötenden daha hafif yapısı ve nem verme özelliği ile BB kremler günlük ten makyajının vazgeçilmezi olmaya aday. Fondöteninse daha fazla kapatıcılık sağlayacağından özel günlerde ve gece makyajlarında yerini kimseye kaptırmıyor.

Nasıl kullanmalı?

BB Kremini de fondötenini uygular gibi uygula: Ürünü elinin arkasına sık ve makyaj fırçası veya süngeri ile dairesel hareketlerle cildine yedir. BB kremler yarı transparan olduklarından cildinin doğal ışıltısını maskelemez.

İşte bu kadar!

2 yorum:

  1. Merhaba,

    BB kremin faydalarını özellikle yaz aylarında hissettim ve kışın da kullanmayı severim. Özellikle gündüz makyajında bana göre bir alternatif üründür.

    Instagram' dan tanışıyoruz ve buradan da seni takibe aldım.
    Bana da beklerim...

    Websitem: http://gamzenindunyasi74.blogspot.com.tr

    Google+: http://plus.google.com/+GamzeSGamzeninDunyasi
    Instagram: http://instagram.com/gamzenin_dunyasi74
    Facebook: http://facebook.com/UmutluEvKadini74/
    Twitter: http://twitter.com/Gamze74Dunyasi

    YanıtlaSil