16 Mart 2019 Cumartesi

bioderma sensibio misel su




Herkese merhaba :) bugun sıkça duydugunuz bioderma markasinin misel suyunu sizin için incelemek istiyorum. Öncelikle misel su nedir ? Nasil kullanilmalidir ? gibi sorularin cevaplariyla başlayalım haydii o zamann....

Misel suların içerigi, once kiri hapseden, sonra da bunu supurmek için suya katan partikullerden olusuyor. Sabun içermedigi için yuzey pH’ını dengede tutuyor, her cilt kullanabiliyor. Makyaj temizlemeye üşenenlere, jelle yuzunu kurutanlara, akneyle savaşirken cildini hirpalayanlara super bir temizleyici alternatifi. 
Makyaj temizleme sularindan farkii ise misel sularin cildi yatistirma ve nemlendirme ozelliginin olmasi. Makyaj temizleme suları gibi cildi ve gözleri yakmayan bir yapısı var. Tabi suya dayanikli makyaji ya da daha agir makyajlari tam anlamiyla çikartmaya yetmiyor. Bu sebeple ben önce temizleme jeliyle cildimi temizleyip, daha sonra biodermanin misel suyuyla cildimi siliyorum. Hem makyaj kalıntilarini temizliyor, hemde çeşme suyunun cildimde biraktigi kireç vs gibi cilde zarar verici maddelerden koruyor. Ayrica hassas ciltler icin bu ürün tonik olarakta öneriliyor. 
Yağlı ve akneli ciltler için de özel misel sular var. Sebum üretimini dengelemek ve sivilce oluşumunu kontrol altina almak için deriyi kurutan, kizarmasina sebep olan jellerden kurtuluşun en guvenli yolu kesinlikle misel sular. 
Hem sakinlestiriyor hem fazla yagi silip süpuruyor. Üstelik durulamaya ve ardindan alkollu bir tonikle silmeye de gerek kalmiyor. Makyaj temizleme sutleri gibi yuzeyde kalinti burakmiyor, kıvamli yapida olmadigi için gözenekleri doldurmuyor. Kazımadan temizledigi için hassasiyet yaratmiyor. Sorunlu, sivilceli puruzlu ciltler rahatlikla kullanabiliyor. 

Benim en guvendigim ve memnun kaldigim misel su ise Bioderma markasinin Sensibio H2O su.
Bu urunu eczanelerden temin edebilirsiniz. Yazilarimdan haberdar olmak için facebook ve instagram sayfalarimi takibe almayi unutmayin. Bir sonraki yazida gorusmek uzere hoşçakalin....

5 yorum: